• Van Stress naar Succes met de 8 geheime archetypen van het voor anderen mysterieuze onderbewustzijn!

  I book

  I book

  95.00
  INTERACTIEF-BOOK
  * Video's met hapklare learning bytes
  * Vragen stellen: antwoorden van Lars
  * Challenge doen samen met anderen
  * Je eigen story vertellen
  * Mogelijke toegang tot geheime play potential community
  * Niet goed geld terug
  Hoeveelheid
 • De 8 geheime archetypen van het mysterieuze onderbewustzijn?

  Iedereen kan beschikken over de vaardigheden van de 8 archetypen. De eerste 5 (strijder, vluchteling, gevangene, patiënt en sterspeler zijn instinctiefzijn instinctief. De scientist, kapitein en boeddha zijn hulp archetypes om een stapje hoger op de instinctieve archetypes ladder te komen. Stap voor stap leer je de archetypes (her)kennen in de natuur, onze cultuur onze relaties en op het werk. Je ontdekt onder andere hoe:

  • de strijder om zich heen slaat zonder ooit echt te kunnen winnen
  • de vluchter van de hak op de tak springt zonder ooit thuis te kunnen komen
  • de gevangene zijn eigen muren optrekt om vervolgens eenzaam en alleen weg te kwijnen
  • de patiënt slachtoffer wordt van big farma zonder dat er een medicijn bestaat tegen een falend immuunsysteem
  • de sterspeler een sterk lichaam, sociaal netwerk en de en na de andere promotie binnensleept zonder er hard voor te werken
  • de scientist via de geheime taal van het onderbewustzijn het dichtste bij de waarheid weet te komen
  • de kapitein zijn eigen koers kiest en kan vertrouwen op zijn innerlijk kompas
  • de boeddha alle tegenpolen samensmelt waardoor hij alles en niets wordt
 • De eerste 5 hoofdstukken gratis?

  Heb je vaak ruzie thuis, conflicten op het werk met collega's klanten of managers? Kijk en doe je vechtsport? Schreeuw jij het hardst voor jouw team of je land? Lees dan het hoofdstuk over de strijder.

 • Is het gras bij de buren altijd groener? Heb jij grootste dromen maar komt er niets van terecht? Vermijd je liever conflicten dan dat je ze aangaat? Grijp je bij problemen naar drank en drugs of ander obsessief gedrag? Voel je niet verplicht maar wie weet staan er in het hoofdstuk over de vluchteling handige tips.

 • Is er niemand die je ziet staan? Wordt jij nooit gehoord? Er is niemand die je begrijpt? Niemand die je kent. Ben jij alleen op de wereld? Heb jij muren opgebouwd waar je eindelijk wel eens uit wilt breken? Wil je eindelijk uit de kast waarin je jezelf lang geleden hebt verstopt? Zoek je comfortzone op en lees het hoofdstuk van de gevangene.

 • Waarom hebben anderen zoveel energie en jij niet? Waarom gaat zelfs de zwaarste griep aan anderen voorbij en lig jij weken op bed? Waarom heb jij last van hartkloppingen, benauwdheid, leaky gut, spierpijn, hoofdpijn, rugpijn, slaapstoornis, Erectieproblemen, menstruatiestoornis? Herkenbaar? Lees het hoofdstuk over de patiënt!

 • Alles gaat jou van een leien dakje. Guus geluk is je bijnaam. Je kan met iedereen door 1 deur. Je bent fit, je sport niet om te winnen maar voor je plezier. Je wordt gewaardeerd op je werk en thuis zijn je partner en zelfs pubers zijn blij zodra je binnenkomt. Bij jou gaat alles goed voor jezelf hoef je dit boek niet te lezen. Wil anderen helpen om ook sterspelers te worden? Lees het hoofdstuk over de sterspeler.

 • Heb je vragen over dit boek?

  Waarom dit I boek?

  Dit boek heb ik geschreven omdat iedereen gun wat ik gekregen heb. Een inzicht, een perspectief een idee. Inzichten die 'lifechanging' zijn. Inzichten die vijanden veranderen in vrienden. Per 'toeval' werden deze inzichten mij in de schoot geworpen. Ik had nooit de ambitie om een boek te schrijven, maar deze inzichten gaven me geen keus. Per toeval ontdekte ik een methode die minstens 10 keer sneller is dan alle andere vormen van coaching, persoonlijke ontwikkeling of spirituele verlichting. Wat is het verschil? De rest schiet met hagel op een en via deze methode schiet je met scherp. Toen ik zag dat deze methode een leapfrog is voor de menselijke ontwikkeling rest mij niets anders dan dit op papier te zetten en aan zoveel mogelijk mensen aan te bieden. De methode bied een oplossing voor alle problemen die voortkomen uit gebrekkige menselijke ontwikkeling. Deze methode legt je onderbewustzijn bloot. Het onderbewustzijn bleef tot nog toe buiten beeld. Vanuit de schaduw saboteert het je leven. Aan de hand van de innerlijke archetypes: strijder, vluchteling, gevangene, patiënt, sterspeler, wetenschapper, kapitein en boeddha maak je je eigen onderbewustzijn bewust. Je leert een mega krachtige kant van jezelf (en anderen) kennen die voor anderen onzichtbaar is. Je wordt de baas over je eigen gedrag, emoties, energie en gezondheid.


  Dit boek is niet bedoeld om je te overtuigen van mijn gelijk of andermans ongelijk. Dit boek is bedoeld om je aan het denken te zetten. Dit boek is bedoeld om een ander perspectief naar jezelf en anderen te kijken. Dus speel meet wat je leest. En accepteer vooral niet alles klakkeloos.

  Voor wie is dit boek?

  Slaap je slecht? Heb je buikpijn van de stress? Ben je moe gestreden? Op je werk staat het water tot aan je lippen. Thuis ben je al te lang niet de partner en ouder die je wilt zijn. Wil jij je weer uitgerust, gezond en fit voelen? Wil je met plezier naar je werk en energiek, fluitend naar huis? Wil je eindelijk degene worden die je wilt zijn?

   

  Herken je iemand met de bovenstaande omschrijving? Dit boel is voor iedereen die meer over zijn eigen en andermans onderbewustzijn wil weten. Wanneer je jezelf herkent in de strijder, vluchteling of jezelf gevangen voelt. Ook voor mensen waarvan de batterij altijd leegloopt of iedereen die elke verkoudheid meepikt zou dit boek moeten lezen. Daarnaast is dit boek voor managers en leidinggevenden of iedereen die leidinggevende wil worden een absolute must.

  Waarom is de investering voor dit boek 3 keer meer dan een gemiddeld boek?

  Dit boek is minstens 10 keer meer waard dan een gemiddeld boek. De interactieve vorm maakt het boek veel leuker en effectiever dan een papieren boek. Daarnaast is de informatie meer dan goud waard. Stal dat je de waarde er niet van kan zien. Dan is er de niet goed geld terug garantie. Dit is een investering die je enkel doet als je het de investering waard vind.

  Zijn de challenges verplicht?

  Door de challenges te doen pas je de inzichten op je eigen situatie toe. Met de challenges schrijf je jouw story. Om de meeste waarde uit dit boek te krijgen is het zeer verstandig de challenges te doen. Het doen van de challenges is een voorwaarde om van de niet goed geld terug garantie gebruik te mogen maken

  Waarom interactief?

  Allereerst omdat ik het leuk vind. Een gewoon boek gaat enkel van auteur naar lezer. Dit boek gaat beide kanten op. Daarmee leer ik ook jou als lezer kennen. Daarnaast heb jij misschien veel betere voorbeelden en verhalen dan ik. Daardoor wordt het boek steeds beter en hebben nog veel meer mensen er baat bij. Het probleem met boeken die eenrichtingsverkeer van schrijver naar lezer is dat de informatie eigenlijk exformatie is. De schrijver heeft informatie. Formatie die van binnen komt. Maar voor de lezer komt de formatie van buitenaf. Het komt niet uit de lezer zelf. En dat maakt de informatieoverdracht minimaal. Om de informatie van binnenuit te laten komen is de lezer van dit boek ook de schrijver. Je leert pas echt iets door het te doen. Door een verhaal te schrijven over de ontdekkingsreis van je eigen onderbewustzijn is het niet meer mijn verhaal maar jouw verhaal. Het wordt je 'eigen'. Alleen wanneer het jou eigen is heeft er werkelijk zelfinzicht plaatsgevonden.

  Wat bedoel je met Storys?

   

  Lars geeft zich bloot in zijn story's. Dit zijn waargebeurde verhalen die Lars heeft meegemaakt

  Wat bedoel je met Cases?

   

  Cases zijn voorbeelden van anderen. Cases zijn er om te laten zien hoe theorie in de praktijk werkt

  Hoe vaak lees je dit boek?

  Net als een goede film kan je dit boek keer op keer lezen. Als jij gegroeid bent ontdek je weer nieuwe dingen. Je eruit halen wat jij eruit kan halen

  Waarom geef je de eerste 5 hoofdstukken gratis weg?

  In de eerste 5 hoofdstukken geef ik kennis weg waarvan ik zou willen dat iedereen op aarde er gebruik van kan maken. De andere hoofdstukken zijn betaald omdat dat je daar zeer krachtige tools krijgt waarmee je zowel goed als kwaad kan doen. Tools zijn als een mes, je kan er een broodje voor een ander mee maken of iemand mee verwonden. Als je de tools krijgt wil ik zeker weten dat je weet wat je er mee moet doen.

  Wie zijn Sophie en Klaasje?

  Omdat de natuur fantastische voorbeelden van de geheime taal geeft stellen we je voor aan Sophie. Zij is één van onze twee hoofdkarakters in dit boek. Sophie werkt in een bekende dierentuin in Nederland. Ze heeft biologie gestudeerd en een onbegrensde interesse in dierengedrag. Met name de dieren die in gedrag op mensen lijken. Sophie gaat elke vrijdagmiddag lunchen met haar beste vriendin Klaasje. Klaasje werkt als manager op de HR afdeling van een grote bekende bank. Uiteraard zijn Sophie en Klaasje niet hun echte namen. Tijdens de lunch vertellen Sophie en Klaasje over hun belevenissen van die week. En ondanks dat de één in werkzaam is in de dierentuin en elke dag bezig is met dierengedrag en de ander met het managen van professionals, en dit op het eerste gezicht twee totaal verschillende dingen lijken te zijn, zien ze af en toe wel gelijkenissen.

  Aan de hand van voorbeelden van Sophie en Klaasje ontdekken we stap voor stap de geheime taal van ons onderbewustzijn.​

 • Over de auteur

  Toen Lars zijn strijdbijl aan de wilgen hing ontdekte hij de potentie van spel. Met zijn bedrijf biedt hij persoonlijke leiderschapsreizen in de Algarve om de deur naar playful leaderschip te openen voor huidige en toekomstige leiders.

  Lars is wetenschapper, surfer en ondernemer; een bijzondere combi. Op zijn 30e had hij al 10 jaar ervaring in het leiden van van zijn eigen bedrijf en verschillende teams. Toen hij de ladder van succes beklommen had besloot hij op zijn 30e met vervroegd pensioen te gaan in Portugal. Via de story's verderop in dit boek neemt Lars je mee op een onvergetelijke reis naar een plek waar zelfs de boeddha een half leven voor nodig had om te komen. Als je het pad in het onderbewustzijn durft te volgen kom je zelfs 10 keer sneller aan dan de boeddha himself.

Alle berichten
×
×
*Company address:
Wiecherlinckstraat 174
8011KN Zwolle, 
Overijssel
The Netherlands

*Websites
www.theplaypotential.com
www.vanstressnaarsucces.com
www.charismatischleiderschap.nl
Phone +31634777164
Mail: lars@theplaypotential.com

*Bank
ABN AMRO
IBAN: NL75ABNA0626554705
BIC: ABNANL2A

*Chambers of commerce
KVK: 67793096
VAT number: NL193902953B02

1 Website
By using or accessing the Site in any way, viewing or browsing the Site, or adding your own content to the Site, you are agreeing to be bound by these Terms of Service.
1.1 Intellectual Property
The Site www.theplaypotential.com, www.vanstressnaarsucces.com and 
www.charismatischleiderschap.nl and all of its original content are the sole property of The Play Potential.
1.2 Termination
The Play Potential reserves the right to terminate your access to the Site, without any advance notice.
1.3 Links to Other Websites
Our Site does contain a number of links to other websites and online resources that are not owned or controlled by The Play Potential.
The Play Potential has no control over, and therefore cannot assume responsibility for, the content or general practices of any of these third party sites and/or services. Therefore, we strongly advise you to read the entire terms and conditions and privacy policy of any site that you visit as a result of following a link that is posted on our site.
1.4 Changes to This Agreement
The Play Potential reserves the right to modify these Terms of Service at any time. We do so by posting and drawing attention to the updated terms on the Site. Your decision to continue to visit and make use of the Site after such changes have been made constitutes your formal acceptance of the new Terms of Service.

2. Services events, courses, camps, workshops, seminars and coaching
2.1 Subscription
By clicking on the “subscribe” button on one of our event pages the Participant purchases the service, event, course, workshop, camp, seminar or coaching (from now on course) and commits to attend it in the date and place chosen. The Play Potential (from now on The Play Potential) upon communicating to the Participant at least 20 days before the beginning of the course, has the faculty to change (a) the location of the course and/or (b) the date of it, for organisational purposes and for the best results. The Play Potential will communicate to the participant the new dates and/or the new location of the Course via e-mail and/or by phone. In that case, the Participant can attend the Course, wherever it’ll be organised, as long as, up to 10 days before the beginning of the Course which has been postponed or moved to another location, he timely informs that by writing to The Play Potential via certified mail with advice of delivery, or by phone or via e-mail. In any case, the Participant’s right to recede from the present contract will not be affected and it needs to be exerted by sending a certified mail with advice of delivery to The Play Potential up to 10 days from the date in which he receives the communication of the change of location or the variation of the date of the Course.
2.2 Organisation of the course
The organisation and management of the Course are taken care by The Play Potential or one of their partners, residing in Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, Drenthe.
2.3 Cancellation rights
If the Participant decides to withdraw within 15 days after booking the Course, he has the right of a 100% refund of what he paid.
If the participant doesn’t cancel the course he will not be refund.
2.4 Expenses
The travel and hotel expenses are not included in the expenses for the participation to the Courses if not communicated otherwise.
2.5 Privacy policy
By signing the present contract the Participant expresses his consent to the treatment of the personal data which will be handled for the registration of this initiative, for statistical data processing and to send, if agreed upon, commercial information regarding products and services of The Play Potential, with computerised methods, strictly need for those purposes. Giving your personal data is necessary for the execution of the service, which includes, at the discretion of the Client, the forwarding of commercial information. The holder of your personal data is The Play Potential, having its head office in Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, Drenthe, the Netherlands. The Client is entitled to exert his rights of article 7 of Legislative Decree (D.Lgs.) 196/03 (access, integration, correction, opposition, cancellation) with regards to the above-mentioned holder responsible for the treatment of your personal data. The data will be treated by people in charge at The Play Potential to handle the event, marketing and administration and can be communicated to The Play Potential companies for the same purposes of the data collection.
2.6 Force Majeur
In case The Play Potential fails to respect the obligations deriving from the present contract due to a cause not imputable to the company itself, The Play Potential will have the faculty to suspend temporarily and/or permanently its compliance to contract; any costs already sustained by the Participant, in the case of an early termination of the contract, due to a non-fulfillment and/or negligence not ascribable to The Play Potential, will be refunded proportionally to the Participant. As non-ascribable cause, and as a non-comprehensive example and, it means, among other things, “force majeure, fortuitous event, and as a non-comprehensive example, natural disaster, strikes, sudden deaths”. Among the non-ascribable causes are included other things, diseases of the staff and/or the trainers, the unavailability of the location, war situations, nuclear and natural disasters which prevent the execution of the Course. The Play Potential declines any responsibility deriving from any disease/sickness and/or any kind of psychological/emotional disease which could stem during the course and/or for any material or immaterial harm deriving from an incorrect use of any information /or technique suggested during the Course.
In case the participant is under 18, the parents will sign the detailed agreement of each course at the moment of registration on the first day of the course.
2.7. Execution of the course
The Play Potential retains the right and faculty to have their trainers and coaches leading the activities or parts of them and are not personal responsable for any injure or emotional or physical damage at the participant


3 Copyright
The copyright on the data collection, brochures, study and training materials, text books, informative sheets, photocopies, manuals, charts, CDs, DVDs and the other written materials provided and used in the Course, which are published by The Play Potential, from now on called “the materials”, is up to The Play Potential, unless on the same material is mentioned a third part who has the copyright. Without expressed written authorization from The Play Potential, the Participant will not published the data extracted from the materials under any form and will not duplicate or spread them in any way. Also the copyright on the program material, on the documents, in written form as well as electronic digital form, on offers, letters, reports, evaluations, proposals, CDs, DVDs and similar things derived from the activities of The Play Potentialis entitled exclusively to The Play Potential. The methods of diffusion, as above-mentioned, are not comprehensive. Even in the case of diffusion in a different way from the above mentioned, the copyright and the other rights of intellectual property are not transferred and The Play Potential is entitled to them.


4. Products
4.1 Payment products
All payments are due upon receipt. If a payment is not received or payment method is declined, the buyer forfeits the ownership of any items purchased. If no payment is received, no items will be shipped.
4.2 Shipping Policies
Shipping will be paid for by the buyer in the amount agreed upon by the seller at the time of purchase. If an item is lost during shipping, the total cost of item, including shipping, will be refunded to the buyer by the seller. Shipping costs may double if shipping internationally. If an item is damaged during shipping, seller will not be held responsible.
4.3 Refund/Return Policy
Items are entitled to be refunded or returned based on complaint. If an item is damaged during shipping, a replacement item will be sent free of charge. If an item is unsatisfactory, a written explanation is needed before the item may be considered for a refund. Buyer must take into account the description of the item before requesting a refund. If the item matches the description by the seller and the buyer is unsatisfied, seller is not responsible for refund. Exchanges are granted on a case-by-case basis.
4.4 Cancellation
An item may be cancelled up until payment has been processed. Once payment has been processed, the buyer is responsible for payment.
4.5 Complaints
Any complaints about items or sellers may be sent to our support team: info@weekaway.nl or 0031634777164. There is no guarantee of a resolution. Each case will be looked at individually, and the seller will be in contact as well.
4.6Legalities
The seller is not responsible for any health or safety concerns once the buyer has received the item. If any harm is incurred from the items purchased by the buyer, the seller shares no responsibility.


5. JURISDICTION and PLACE OF JURISDICTION
The present agreement is subject to the Dutch law. The litigations stemming from the present agreement will be subject exclusively the competent Dutch judge.


6. Contact Us
If you have any questions about this Agreement, please feel free to contact us at lars@theplaypotential.com