• "Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werk gerelateerde psychische aandoeningen.​"

  TNO

 • Wat zijn de moeilijke en gevaarlijke "Big Five" voor managers?

  De "Big Five" voor leidinggevenden zijn net zo groot als ook moeilijk en gevaarlijk. Aan de oppervlakte lijken het vijf grote losstaande problemen. Onderhuids kan je ontdekken dat op een dieper niveau de "Big Five" exact dezelfde oorzaak hebben.

   

  Door chronische werkstress gaan je prestaties naar beneden. Anderen kunnen niet meer rekenen op jouw kwaliteit.

  1

  Brandjes blussen

  Conflicten komen voor tussen teamleden onderling, een klant of een manager. Managers blussen de brandjes door politieagent of rechter te spelen. Ze zijn zo druk met brandjes blussen ze komen niet meer aan brandpreventie toe. Brandjes blussende managers zijn reactief en dus altijd te laat. Als het blussen niet meer lukt zijn dure mediators of advocaten nodig om de conflicten te beslechten. Conflict kost extreem veel tijd, geld en energie.

   

  Door chronische werkstress krijgen we een kort lontje. We voelen ons snel op onze tenen getrapt. Anderen moet op hun tenen lopen of lopen met een boog om je heen. Je kan immers elk moment uit je slof schieten.

  2

  Braindrain

  Capabele teamleden stemmen met hun voeten. Ze kunnen immers altijd bij een concurrent aan de slag. Je sterspelers vertrekken en je blijft met de rest achter. Door kennisvlucht verzwakt je team. Het wordt steeds moeilijker om high potentials aan te trekken en vast te houden. Jouw team zal verliezen van leidinggevenden die wel talent kunnen aantrekken en vasthouden. De strijd om vaardige mensen is bijzonder duur om te verliezen.

   

   

  In een gevaarlijke werkomgeving stemmen capabele teamleden met hun benen. Ze kunnen immers altijd bij een concurrent aan de slag. De beste mensen willen alleen met de beste mensen werken. Je beste mensen vertrekken en je blijft over met de rest.

  3

  Burn-out

  Teamleden die uitgebrand zijn. De burn-out is als kortsluiting in je auto. Zelfs na opladen loopt je accu meteen weer leeg. Net als bij de auto komt ons lichaam niet meer in beweging met een lege accu. Iemand met een burn-out zit thuis op de bank en wordt doorbetaald. Daarnaast moet het herstel en de vervanging door de werkgever betaald worden. Een burn-out kost gemiddeld 140.000 Euro.

  4

  Beland ziek in Bed

  Werkstress schakelt het immuunsysteem uit. Het lichaam is dan als een kluis zonder beveiliging. Daardoor is het niet de vraag of maar wanneer medewerkers zich ziek melden. Door chronische werkstress belanden teamleden ziek in bed.

   

   

  Stress verzwakt je immuunsysteem. Daardoor ben je weerloos tegen virussen, bacteriën en zelfs kanker. Ziekteverzuim kost bakken met geld. Degene die ziek op bed ligt moet worden doorbetaald. De zieke moet ook nog worden vervangen.

  5

  Werkstress

  De werkstress epidemie heeft al meer dan 40% van de werkenden geraakt. Stress schakelt 90% van je zintuigen uit. Een gestrest teamlid neemt nog maar 10 % van de aangeboden informatie op. Gestreste teamleden hebben last een hoge bloeddruk, hyperventilatie, benauwdheid en kortademigheid. Ze krijgen spanning in het lichaam: spierpijn in armen en benen, daarna rugklachten in schouders en onderrug. Hoofdpijn, migraine, slaapstoornissen en slaaptekort. Mannen krijgen "m" niet meer om hoog en vrouwen stoppen met menstrueren. Al met al geen topconditie voor je teamleden.

   

  Werkstress is als kortsluiting in je auto. Zelfs na opladen loopt je accu meteen weer leeg. Net als bij de auto komt ons lichaam niet meer in beweging met een lege accu. Tijd voor een bezoekje aan de garage. Chronische werkstress veroorzaakt burn-out.

 • Masterclass werkstress verminderen met de Safe Workplace

  Van een gevaarlijke naar een veilige werkomgeving voor je team. Gevaar is de enige oorzaak van stress. Als er geen gevaar is, dan is er ook geen stress. Chronisch gevaar veroorzaakt chronische stress. Chronisch werk gerelateerd gevaar is de oorzaak van chronische werkstress! Het chronische gevaar leeft in ons onderbewustzijn. Tegen het gevaar in ons onderbewustzijn is geen medicijn, therapie of spiritueel gezemel opgewassen. Het gevaar in ons onderbewustzijn kan alleen verslagen worden door de skills van de Wetenschapper, de Kapitein en de Boeddha.

  Dangerous Workplace

  Werkstress neemt toe

  Conflict neemt toe

  Brain drain: goede mensen gaan weg

  Ziekteverzuim neemt toe

  Burn-out neemt toe

  Productiviteit neemt af

  Creativiteit neemt af

  Makkelijke dingen worden moeilijk

  Safe Workplace

  Werkstress neemt af

  Conflict neemt af

  Brain gain: goede mensen komen en blijven

  Ziekteverzuim neemt af

  Burn-out neemt af

  Productiviteit neemt toe

  Creativiteit neemt toe

  Moeilijke dingen worden makkelijk

 • Meld je nu vrijblijvend aan voor de Masterclass werkstress verminderen met de safe workplace

  De Masterclass werkstress verminderen s een must voor huidige en toekomstige leidinggevenden die oprecht het allerbeste met hun mensen voor hebben. Voor managers die hun eigenbelang het belangrijkste vinden is het ook interessant maar wordt het een hele zware kluif. Daarnaast zullen zij de boodschap niet kunnen en willen horen. Ook is deze masterclass heel interessant voor iedereen die aan "zelfhulp" en persoonlijke ontwikkeling doet.

  Masterclass werkstress verminderen met persoonlijk leiderschap

  Masterclass werkstress verminderen met persoonlijk leiderschap

  950.00
  * 6 weken Masterclass
  * 6 Modules interactieve online modules van 2 uur
  * Kleine groepjes, persoonlijke touch
  * Praktische tips die je direct toe kan passen zonder dat een ander iets in de gaten heeft
  * Niet goed geld terug garantie
  * Gratis interactief e-book twv 95 Euro
  * Coupon Walk & Talk wandelcoaching in de natuur twv 295 Euro
  * Coupon voor 250 euro op een persoonlijk ontwikkeling weekend
  Hoeveelheid
 • Die veilige basis zijn, dat willen managers heel graag!

  Ben Tiggelaar

 • Zet je persoonlijk ontwikkeling budget in!

  Verstandige organisaties bieden leidinggevenden een persoonlijk ontwikkeling budget aan. Het is mogelijk je persoonlijk ontwikkeling budget in te zetten voor dit persoonlijke ontwikkeling weekend. Slimme werkgevers weten hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is en slimme werknemers zetten hun budget verstandig in.

 • 6 weekse Masterclass van Stress naar Succes

  De masterclass start in januari, april, juli en september en bestaat uit 6 verschillende modules. In 6 webinars transformeer jij werkstress naar succes. Hieronder de 6 noodzakelijke modules voor de transformatie van stress naar succes.

  1

  Module 1: Hoe herken je de destructieve symptomen van werkstress vóórdat het te laat is?

  Hoe eerder je de symptomen van stress herkent des te sneller je stress kan transformeren in succes!

  Stress heeft destructieve gevolgen voor je gezondheid, relaties en werk. Hoe eerder je stress symptomen herkent des te eerder de stress sloopkogel van van je leven een halt toe kan roepen.

  2

  Module 2: Hoe houden 'experts' werkstress in stand door je te 'helpen' met symptoombestrijding ?

  Symptoombestrijding is de beste manier om stress te houden en daarmee een goed business model voor 'stress experts'.

  Dweilen met de stresskraan open. Dat is wat iedereen je leert. De ene stress expert komt met een emmertje en een dweil en de ander met een dweilmachine. Terwijl het enige wat je echt nodig hebt is iemand die je helpt de kraan dicht te draaien. Met een dichte stresskraan is het dweilen zo gepiept.

  3

  Module 3: Draai de werkstress kraan definitief dicht en maak de weg vrij voor succes.

  Ondermijn de vijand. Verzwak het gevaar.

  Stress is een alarmsignaal voor gevaar. Gevaar is dus de bron van stress. Als er geen gevaar is, is er ook geen stress. Door het gevaar weg te halen draai je jouw stresskraan dicht.

  4

  Module 4: Train jezelf streker

  Naast het onschadelijk maken van het gevaar maken we jou sterker. Doordat je sterker bent kan je toekomstig gevaar ook beter de baas. Als leewenwelpje moet je oppassen voor een hyena. Maar als leewenkoning doet een hyena je niets.

  5

  Module 5: Vaar je eigen koers

  Als je niet je eigen koers vaart kom je natuurlijk niet waar jij wilt zijn. Wat wil je precies? Wat is jouw stip aan de horizon?

   

  Wat wil je precies. Wat streef je na? Hoe maak je die grote doelen behapbaar zodat je er vandaag mee aan de slag kan?

  6

  Module 6: De geheime formule

  Gebruik de geheime formule om jezelf en anderen van stress naar succes te helpen met de geheime 5 vragen formule. Een formule die stress omtovert in succes.

 • Ben jij bij de eerste 25?

  Als geen ander weet ik dat jouw tijd kostbaar is. Daarom kom ik meteen to the point. Op dit moment zet ik de laatste puntjes op de i voor de masterclass werkstress verminderen. Om 100% zeker te zijn dat ik alles behandel wil ik graag weten wat voor jou de belangrijkste vraag is rond werkstress verminderen. Het mag van alles zijn. Typ je vraag hieronder. In ruil voor je vraag mag je als eerste gratis deelnemen aan de eerste Masterclass werkstress verminderen. Na deze eerste 25 vragen je aan de Masterclass deelnemen voor 950 Euro. Door je vragen te stellen heb je zelfs het first mover advantage voor nop.

   

  FAQ

  Is de masterclass werkstress verminderen online?

  Ja de masterclass is online. Je hebt geen reistijd en reiskosten en kan de masterclass doen op een locatie waar jij je comfortabel voelt.

   

  Wat heb ik nodig voor de masterclass werkstress verminderen

  Je hebt je smartphone nodig en een tablet, laptop of computer. De masterclass is namelijk interactief. Je komt zelf niet in beeld en als je wilt kan in je sportkleding meedoen.

   

  Weten andere deelnemers aan de masterclass werkstress verminderen wie ik ben?

  Alleen als je dat zelf wilt.

   

  Waarom doen er maar 4 deelnemers mee?

  Omdat we zo samen de hoogste kwaliteit halen.

   

  Waarom is de training tijdens werktijd?

  Omdat de training Safe Teams heel belangrijk is voor je team en je daarvoor werktijd mag investeren

   

  Wat als ik de training niet waardevol vind?

  Dan kan je gebruik maken van de Money Back Guarantee. Zie verder beneden.

   

  Staat je vraag er niet bij? Stel je vraag hieronder!

Alle berichten
×
×
*Company address:
Wiecherlinckstraat 174
8011KN Zwolle, 
Overijssel
The Netherlands

*Websites
www.theplaypotential.com
www.vanstressnaarsucces.com
www.charismatischleiderschap.nl
Phone +31634777164
Mail: lars@theplaypotential.com

*Bank
ABN AMRO
IBAN: NL75ABNA0626554705
BIC: ABNANL2A

*Chambers of commerce
KVK: 67793096
VAT number: NL193902953B02

1 Website
By using or accessing the Site in any way, viewing or browsing the Site, or adding your own content to the Site, you are agreeing to be bound by these Terms of Service.
1.1 Intellectual Property
The Site www.theplaypotential.com, www.vanstressnaarsucces.com and 
www.charismatischleiderschap.nl and all of its original content are the sole property of The Play Potential.
1.2 Termination
The Play Potential reserves the right to terminate your access to the Site, without any advance notice.
1.3 Links to Other Websites
Our Site does contain a number of links to other websites and online resources that are not owned or controlled by The Play Potential.
The Play Potential has no control over, and therefore cannot assume responsibility for, the content or general practices of any of these third party sites and/or services. Therefore, we strongly advise you to read the entire terms and conditions and privacy policy of any site that you visit as a result of following a link that is posted on our site.
1.4 Changes to This Agreement
The Play Potential reserves the right to modify these Terms of Service at any time. We do so by posting and drawing attention to the updated terms on the Site. Your decision to continue to visit and make use of the Site after such changes have been made constitutes your formal acceptance of the new Terms of Service.

2. Services events, courses, camps, workshops, seminars and coaching
2.1 Subscription
By clicking on the “subscribe” button on one of our event pages the Participant purchases the service, event, course, workshop, camp, seminar or coaching (from now on course) and commits to attend it in the date and place chosen. The Play Potential (from now on The Play Potential) upon communicating to the Participant at least 20 days before the beginning of the course, has the faculty to change (a) the location of the course and/or (b) the date of it, for organisational purposes and for the best results. The Play Potential will communicate to the participant the new dates and/or the new location of the Course via e-mail and/or by phone. In that case, the Participant can attend the Course, wherever it’ll be organised, as long as, up to 10 days before the beginning of the Course which has been postponed or moved to another location, he timely informs that by writing to The Play Potential via certified mail with advice of delivery, or by phone or via e-mail. In any case, the Participant’s right to recede from the present contract will not be affected and it needs to be exerted by sending a certified mail with advice of delivery to The Play Potential up to 10 days from the date in which he receives the communication of the change of location or the variation of the date of the Course.
2.2 Organisation of the course
The organisation and management of the Course are taken care by The Play Potential or one of their partners, residing in Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, Drenthe.
2.3 Cancellation rights
If the Participant decides to withdraw within 15 days after booking the Course, he has the right of a 100% refund of what he paid.
If the participant doesn’t cancel the course he will not be refund.
2.4 Expenses
The travel and hotel expenses are not included in the expenses for the participation to the Courses if not communicated otherwise.
2.5 Privacy policy
By signing the present contract the Participant expresses his consent to the treatment of the personal data which will be handled for the registration of this initiative, for statistical data processing and to send, if agreed upon, commercial information regarding products and services of The Play Potential, with computerised methods, strictly need for those purposes. Giving your personal data is necessary for the execution of the service, which includes, at the discretion of the Client, the forwarding of commercial information. The holder of your personal data is The Play Potential, having its head office in Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, Drenthe, the Netherlands. The Client is entitled to exert his rights of article 7 of Legislative Decree (D.Lgs.) 196/03 (access, integration, correction, opposition, cancellation) with regards to the above-mentioned holder responsible for the treatment of your personal data. The data will be treated by people in charge at The Play Potential to handle the event, marketing and administration and can be communicated to The Play Potential companies for the same purposes of the data collection.
2.6 Force Majeur
In case The Play Potential fails to respect the obligations deriving from the present contract due to a cause not imputable to the company itself, The Play Potential will have the faculty to suspend temporarily and/or permanently its compliance to contract; any costs already sustained by the Participant, in the case of an early termination of the contract, due to a non-fulfillment and/or negligence not ascribable to The Play Potential, will be refunded proportionally to the Participant. As non-ascribable cause, and as a non-comprehensive example and, it means, among other things, “force majeure, fortuitous event, and as a non-comprehensive example, natural disaster, strikes, sudden deaths”. Among the non-ascribable causes are included other things, diseases of the staff and/or the trainers, the unavailability of the location, war situations, nuclear and natural disasters which prevent the execution of the Course. The Play Potential declines any responsibility deriving from any disease/sickness and/or any kind of psychological/emotional disease which could stem during the course and/or for any material or immaterial harm deriving from an incorrect use of any information /or technique suggested during the Course.
In case the participant is under 18, the parents will sign the detailed agreement of each course at the moment of registration on the first day of the course.
2.7. Execution of the course
The Play Potential retains the right and faculty to have their trainers and coaches leading the activities or parts of them and are not personal responsable for any injure or emotional or physical damage at the participant


3 Copyright
The copyright on the data collection, brochures, study and training materials, text books, informative sheets, photocopies, manuals, charts, CDs, DVDs and the other written materials provided and used in the Course, which are published by The Play Potential, from now on called “the materials”, is up to The Play Potential, unless on the same material is mentioned a third part who has the copyright. Without expressed written authorization from The Play Potential, the Participant will not published the data extracted from the materials under any form and will not duplicate or spread them in any way. Also the copyright on the program material, on the documents, in written form as well as electronic digital form, on offers, letters, reports, evaluations, proposals, CDs, DVDs and similar things derived from the activities of The Play Potentialis entitled exclusively to The Play Potential. The methods of diffusion, as above-mentioned, are not comprehensive. Even in the case of diffusion in a different way from the above mentioned, the copyright and the other rights of intellectual property are not transferred and The Play Potential is entitled to them.


4. Products
4.1 Payment products
All payments are due upon receipt. If a payment is not received or payment method is declined, the buyer forfeits the ownership of any items purchased. If no payment is received, no items will be shipped.
4.2 Shipping Policies
Shipping will be paid for by the buyer in the amount agreed upon by the seller at the time of purchase. If an item is lost during shipping, the total cost of item, including shipping, will be refunded to the buyer by the seller. Shipping costs may double if shipping internationally. If an item is damaged during shipping, seller will not be held responsible.
4.3 Refund/Return Policy
Items are entitled to be refunded or returned based on complaint. If an item is damaged during shipping, a replacement item will be sent free of charge. If an item is unsatisfactory, a written explanation is needed before the item may be considered for a refund. Buyer must take into account the description of the item before requesting a refund. If the item matches the description by the seller and the buyer is unsatisfied, seller is not responsible for refund. Exchanges are granted on a case-by-case basis.
4.4 Cancellation
An item may be cancelled up until payment has been processed. Once payment has been processed, the buyer is responsible for payment.
4.5 Complaints
Any complaints about items or sellers may be sent to our support team: info@weekaway.nl or 0031634777164. There is no guarantee of a resolution. Each case will be looked at individually, and the seller will be in contact as well.
4.6Legalities
The seller is not responsible for any health or safety concerns once the buyer has received the item. If any harm is incurred from the items purchased by the buyer, the seller shares no responsibility.


5. JURISDICTION and PLACE OF JURISDICTION
The present agreement is subject to the Dutch law. The litigations stemming from the present agreement will be subject exclusively the competent Dutch judge.


6. Contact Us
If you have any questions about this Agreement, please feel free to contact us at lars@theplaypotential.com