• Supersnel en stressvrij promoveren zonder ademhalingsoefeningen, meditatie en medicijnen

  Iedereen heeft stress maar slechts een enkeling weet wat je met stress moet doen! Als je weet hoe je stress gebruikt ben je voor altijd stressvrij.

 • Claim nu eenmalig je gratis ticket voor de masterclass stressvrij promoveren!

  In de masterclass leer je jouw stresskraan dichtdraaien.

  De masterclass stressvrij promoveren is bijna klaar. Bij deze krijg je eenmalig de kans om gratis deel te nemen aan de beta groep startend op 15 juni. Er is plek voor maar 10 promovendi. Na de beta groep zal de masterclass aangeboden worden voor 749 Euro. In ruil voor de gratis deelname hoef je maar één vraag te beantwoorden!

  Wat geeft je de meeste stress?

 • Stress bij promovendi in het nieuws

  Mentale klachten komen onder promovendi verhoudingsgewijs erg veel voor. Onderzoek van de Universiteit Leiden heeft vorig jaar aangetoond dat 38 procent van 250 ondervraagde promovendi risico loopt op ernstige mentale problemen. Aan de Universiteit van Amsterdam is 36.5 procent van de promovendi mogelijk depressief. NRC

   

  Een bovengemiddeld aantal promovendi voelt zich constant gestrest, slaapt slecht of zegt weinig lol te hebben in het dagelijks leven. Promovendi werken op een tijdelijk contract, concurreren met elkaar om die volgende sport op de carrièreladder en vakanties worden amper gerespecteerd. Trouw

   

  Promovendi ervaren meer stress naarmate het traject vordert, en het stressniveau is het hoogste voor promovendi waarvan het contract in principe al afgelopen is. Ukrant

 • Stressvol promoveren

  Stress neemt toe naarmate het traject vordert. Promovendi hebben verhoudingsgewijs meer stress dan andere hoger opgeleiden. Stress is destructief voor lichaam, relaties en het promoveren zelf. Stress is dus uiteindelijk destructief voor alles wat belangrijk is in het leven. Tot nog toe bestaat er alleen symptoom bestrijding. Het is dweilen met de stresskraan open. En dan zijn stressexperts verbaasd dat de vloer nooit droog wordt. De stress blijft bestaan of wordt erger.

  Stressvrij promoveren

  Stel je voor dat je de stresskraan dicht zou draaien. Je dweilt daarna eenmalig de vloer en vanaf dan blijft de vloer droog. Lichamelijke klachten verdwijnen, relaties gaan weer floreren en promoveren wordt zelfs weer leuk. Je kan supersnel en stressvrij promoveren. Je gaat fluitend naar je werk en komt weer vol energie thuis. Je krijgt weer tijd en aandacht voor degenen die het belangrijkste voor je zijn. Stressvrij promoveren is vanaf dit moment binnen handbereik.

 • Gevolgen van chronische stress?

  Chronische stress heeft destructieve gevolgen op lichaam, relaties en promoveren.

  Stress in je lichaam

  Volgens stresswetenschapper Robert Sapolski heeft chronische stress een vernietigende werking op het lichaam:

  • Hartkloppingen, verhoogde hartslag en bloeddruk
  • Hyperventilatie, benauwdheid en kortademigheid
  • Pijn in je buik, maag en darm klachten
  • Slaapstoornissen, slaaptekort
  • Paniekaanvallen of piekeren
  • Spanning in het lichaam
  • Spierpijn in armen en benen
  • Rugklachten schouders en onderrug
  • Fysieke en mentale uitputting
  • Huiduitslag
  • Verzwakking immuunsysteem
  • Geheugen en concentratieproblemen.
  • Opvliegers
  • Koud afstandelijk.
  • Depressief voelen.

  Stress in je relaties

  Chronische stress is slecht voor relaties. Stress zorgt voor ruzies en conflicten, opbouwen van muren om jezelf achter te verstoppen. Stress zorgt voor vastlopende relaties

   

  Mannen met aanhoudende stress doen het in de slaapkamer minder goed. Letterlijk krijgen ze hem niet meer omhoog. Bij vrouwen raakt de menstruatiecyclus door chronische stress in de war. In extreme gevallen stopt de menstruatie zelfs helemaal.

   

  Als je al kinderen hebt legt stress druk op de relatie met je kinderen. De belangrijkste mensen in je leven krijgen niet de aandacht die ze verdienen.

   

  Je bent minder thuis omdat je door de stress je werk niet af hebt. En als je wel fysiek thuis bent ben je er energiek niet helemaal omdat je met je hoofd nog bij je werk bent.

  Stress en promoveren

  Stress zorgt voor conflicten. Conflicten met begeleiders, collega s en studenten komen vaak voor. Door stress wordt de relatie met je begeleider steeds slechter. Er komt steeds meer druk op het contact en iedereen loopt op zijn tenen. Feedback komt niet meer goed aan.

   

  Stress zorgt voor vluchtgedrag. Je bent druk bezig met allerlei randzaken maar aan de echt belangrijke zaken kom je niet toe. Je verliest het overzicht en komt geen stap meer vooruit.

   

  Stress zorgt ervoor dat je vastloopt. Uren staren naar een beeldscherm is niet ongewoon. Elk woord wordt een twijfelgeval. Heb je eindelijk een zin op papier, haal je hem meteen weer weg.

   

  Stress veroorzaakt een trage promotie als het überhaupt al zover komt. Stress en snel succesvol promoveren gaan niet samen.

   

 • Dweilen met de stresskraan open?

  Stress is een automatische reactie op gevaar. Als het gevaar chronisch is wordt stress ook chronisch. Als je het gevaar laat bestaan blijft de stress ook bestaan. Bijna alle stressexperts doen aan stressmanagement. Ademhalingsoefeningen, meditatie en medicijnen zijn slechts symptoombestrijding. Geen wonder dat die methodes slechts tijdelijk of geen resultaat opleveren. Het is dweilen met de stresskraan open. Doordat het allemaal maar beperkt werkt is het geloof ontstaan dat chronische stress bij het leven hoort. En dat de lichamelijke, mentale en professionele gevolgen van stress er ook bij horen. Maar wat als je de stresskraan dichtdraait? Wat als je eenmalig dweilt? Wat als de chronische stress uit je leven verdwijnt? Wat als je lichaam weer kan ontspannen? Wat als je relaties weer gaan floreren? Wat als promoveren weer leuk wordt? Wat als je fluitend naar je werk gaat en vol energie weer thuis komt? Wat als je weer tijd en aandacht krijgt voor de belangrijkste mensen in je leven? En dat allemaal door de stresskraan dicht te draaien?

 • Stressvrij promoveren?

  Wij vinden via stress het gevaar. Het gevaar ruimen we uit de weg en dus verdwijnt de stress.

  Stel dat je stress leert gebruiken om het gevaar weg te halen? Je stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Je hartslag wordt kalm, je ademhaling rustig, je lichaam voed zich met zuurstof. Je buik kalmeert en je slaapt als een roosje. Je lichaam is ontspannen en spierpijn en rug/schouderklachten behoren tot het verleden. Je onthoud alles en bent super geconcentreerd. Je bent emotioneel stabiel en warm en vriendelijk naar anderen. Je bent energiek en positief.

 • Is het niet mijn eigen schuld als ik stress heb?

  Nee het is niet je eigen schuld dat je stress hebt. Er is simpelweg niemand die je ooit geleerd heeft hoe je de stresskraan dicht draait. Gelukkig kan je vanaf nu leren hoe je jouw stresskraan dicht draait. Het is dus ook niet andermans schuld als een ander stress heeft. Net als dat het niemands schuld is dat mensen vroeger geloofden dat de aarde plat was. Uit dat idee ontstaat de angst om van de aarde af te vallen.

  Ik heb al zo lang last van stress dit klinkt te mooi om waar te zijn?

  Toen ik zelf veel stress had kon ik dat ook niet geloven. Per toeval ontdekte ik wat stress precies is en hoe je het kan laten verdwijnen. Ik wil je ook niet overtuigen. Ik wil je de kans geven jezelf te overtuigen. Niet geschoten is altijd mis. Stress heb je, stressvrij kan je krijgen!

  Als het zo makkelijk was dan was het toch al bekend?

  Dat dacht ik ook! Je zou verwachten dat als stress ons zoveel schade doet er al iemand was geweest die voor de hand liggende oplossing al had gevonden. Dat iemand ziet dat de stresskraan openstaat dicht draait. Maar hebben de 'experts'wel belang bij een dichte stresskraan? Het voordeel voor de stressexpert zit natuurlijk in het businessmodel. Als je dweilt en de stresskraan openlaat weet je zeker dat iemand jouw ademhalingsoefeningen, meditatie en medicijnen de volgende dag opnieuw nodig hebt. Voor een enkele stressexpert zal dit de motivatie zijn. Maar vele 'experts' weten simpelweg niet beter. De meeste mensen zijn volgers en doen gewoon wat anderen doen.

 • Supersnel stressvrij promoveren video met Lars Boeck

Alle berichten
×
×
*Company address:
Wiecherlinckstraat 174
8011KN Zwolle, 
Overijssel
The Netherlands

*Websites
www.theplaypotential.com
www.vanstressnaarsucces.com
www.charismatischleiderschap.nl
Phone +31634777164
Mail: lars@theplaypotential.com

*Bank
ABN AMRO
IBAN: NL75ABNA0626554705
BIC: ABNANL2A

*Chambers of commerce
KVK: 67793096
VAT number: NL193902953B02

1 Website
By using or accessing the Site in any way, viewing or browsing the Site, or adding your own content to the Site, you are agreeing to be bound by these Terms of Service.
1.1 Intellectual Property
The Site www.theplaypotential.com, www.vanstressnaarsucces.com and 
www.charismatischleiderschap.nl and all of its original content are the sole property of The Play Potential.
1.2 Termination
The Play Potential reserves the right to terminate your access to the Site, without any advance notice.
1.3 Links to Other Websites
Our Site does contain a number of links to other websites and online resources that are not owned or controlled by The Play Potential.
The Play Potential has no control over, and therefore cannot assume responsibility for, the content or general practices of any of these third party sites and/or services. Therefore, we strongly advise you to read the entire terms and conditions and privacy policy of any site that you visit as a result of following a link that is posted on our site.
1.4 Changes to This Agreement
The Play Potential reserves the right to modify these Terms of Service at any time. We do so by posting and drawing attention to the updated terms on the Site. Your decision to continue to visit and make use of the Site after such changes have been made constitutes your formal acceptance of the new Terms of Service.

2. Services events, courses, camps, workshops, seminars and coaching
2.1 Subscription
By clicking on the “subscribe” button on one of our event pages the Participant purchases the service, event, course, workshop, camp, seminar or coaching (from now on course) and commits to attend it in the date and place chosen. The Play Potential (from now on The Play Potential) upon communicating to the Participant at least 20 days before the beginning of the course, has the faculty to change (a) the location of the course and/or (b) the date of it, for organisational purposes and for the best results. The Play Potential will communicate to the participant the new dates and/or the new location of the Course via e-mail and/or by phone. In that case, the Participant can attend the Course, wherever it’ll be organised, as long as, up to 10 days before the beginning of the Course which has been postponed or moved to another location, he timely informs that by writing to The Play Potential via certified mail with advice of delivery, or by phone or via e-mail. In any case, the Participant’s right to recede from the present contract will not be affected and it needs to be exerted by sending a certified mail with advice of delivery to The Play Potential up to 10 days from the date in which he receives the communication of the change of location or the variation of the date of the Course.
2.2 Organisation of the course
The organisation and management of the Course are taken care by The Play Potential or one of their partners, residing in Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, Drenthe.
2.3 Cancellation rights
If the Participant decides to withdraw within 15 days after booking the Course, he has the right of a 100% refund of what he paid.
If the participant doesn’t cancel the course he will not be refund.
2.4 Expenses
The travel and hotel expenses are not included in the expenses for the participation to the Courses if not communicated otherwise.
2.5 Privacy policy
By signing the present contract the Participant expresses his consent to the treatment of the personal data which will be handled for the registration of this initiative, for statistical data processing and to send, if agreed upon, commercial information regarding products and services of The Play Potential, with computerised methods, strictly need for those purposes. Giving your personal data is necessary for the execution of the service, which includes, at the discretion of the Client, the forwarding of commercial information. The holder of your personal data is The Play Potential, having its head office in Krommedijk 4
9464TK Eexterzandvoort, Drenthe, the Netherlands. The Client is entitled to exert his rights of article 7 of Legislative Decree (D.Lgs.) 196/03 (access, integration, correction, opposition, cancellation) with regards to the above-mentioned holder responsible for the treatment of your personal data. The data will be treated by people in charge at The Play Potential to handle the event, marketing and administration and can be communicated to The Play Potential companies for the same purposes of the data collection.
2.6 Force Majeur
In case The Play Potential fails to respect the obligations deriving from the present contract due to a cause not imputable to the company itself, The Play Potential will have the faculty to suspend temporarily and/or permanently its compliance to contract; any costs already sustained by the Participant, in the case of an early termination of the contract, due to a non-fulfillment and/or negligence not ascribable to The Play Potential, will be refunded proportionally to the Participant. As non-ascribable cause, and as a non-comprehensive example and, it means, among other things, “force majeure, fortuitous event, and as a non-comprehensive example, natural disaster, strikes, sudden deaths”. Among the non-ascribable causes are included other things, diseases of the staff and/or the trainers, the unavailability of the location, war situations, nuclear and natural disasters which prevent the execution of the Course. The Play Potential declines any responsibility deriving from any disease/sickness and/or any kind of psychological/emotional disease which could stem during the course and/or for any material or immaterial harm deriving from an incorrect use of any information /or technique suggested during the Course.
In case the participant is under 18, the parents will sign the detailed agreement of each course at the moment of registration on the first day of the course.
2.7. Execution of the course
The Play Potential retains the right and faculty to have their trainers and coaches leading the activities or parts of them and are not personal responsable for any injure or emotional or physical damage at the participant


3 Copyright
The copyright on the data collection, brochures, study and training materials, text books, informative sheets, photocopies, manuals, charts, CDs, DVDs and the other written materials provided and used in the Course, which are published by The Play Potential, from now on called “the materials”, is up to The Play Potential, unless on the same material is mentioned a third part who has the copyright. Without expressed written authorization from The Play Potential, the Participant will not published the data extracted from the materials under any form and will not duplicate or spread them in any way. Also the copyright on the program material, on the documents, in written form as well as electronic digital form, on offers, letters, reports, evaluations, proposals, CDs, DVDs and similar things derived from the activities of The Play Potentialis entitled exclusively to The Play Potential. The methods of diffusion, as above-mentioned, are not comprehensive. Even in the case of diffusion in a different way from the above mentioned, the copyright and the other rights of intellectual property are not transferred and The Play Potential is entitled to them.


4. Products
4.1 Payment products
All payments are due upon receipt. If a payment is not received or payment method is declined, the buyer forfeits the ownership of any items purchased. If no payment is received, no items will be shipped.
4.2 Shipping Policies
Shipping will be paid for by the buyer in the amount agreed upon by the seller at the time of purchase. If an item is lost during shipping, the total cost of item, including shipping, will be refunded to the buyer by the seller. Shipping costs may double if shipping internationally. If an item is damaged during shipping, seller will not be held responsible.
4.3 Refund/Return Policy
Items are entitled to be refunded or returned based on complaint. If an item is damaged during shipping, a replacement item will be sent free of charge. If an item is unsatisfactory, a written explanation is needed before the item may be considered for a refund. Buyer must take into account the description of the item before requesting a refund. If the item matches the description by the seller and the buyer is unsatisfied, seller is not responsible for refund. Exchanges are granted on a case-by-case basis.
4.4 Cancellation
An item may be cancelled up until payment has been processed. Once payment has been processed, the buyer is responsible for payment.
4.5 Complaints
Any complaints about items or sellers may be sent to our support team: info@weekaway.nl or 0031634777164. There is no guarantee of a resolution. Each case will be looked at individually, and the seller will be in contact as well.
4.6Legalities
The seller is not responsible for any health or safety concerns once the buyer has received the item. If any harm is incurred from the items purchased by the buyer, the seller shares no responsibility.


5. JURISDICTION and PLACE OF JURISDICTION
The present agreement is subject to the Dutch law. The litigations stemming from the present agreement will be subject exclusively the competent Dutch judge.


6. Contact Us
If you have any questions about this Agreement, please feel free to contact us at lars@theplaypotential.com